Tjen penger for russ med dugnad

Russ er en av de største og viktigste tradisjoner blant norske studenter. Det er en hel periode der alle går sammen om å feire at nå er mange års skolegang snart slutt. Russetiden samler sisteårsstudenter som nærmer seg avsluttingen på videregående, og samtidig blir alle andre selvfølgelig også indirekte involvert i festen. I ukene opp til 17. Mai arrangerer de masse fester og aktiviteter, og feirer med alle vennene at de snart er ferdige på videregående.

Russetiden har masse tradisjoner med seg, og det koster selvfølgelig noen penger å arrangere alt dette. Blant annet er det tradisjon for at alle har spesielle klær til anledningen, nemlig den klassiske russebuksen. I tillegg er sentrum for hele festen russebilen, som typisk er en gammel buss som man kjøper og dekorerer på en helt ny måte. Slik må man altså skaffe penger til drakt, buss, dekorasjoner og selvfølgelig mat og drikke. Det kan også være man skal kjøpe til musikk eller har andre utgifter i forbindelse med feiringen. 

Det er selvfølgelig viktig at alle kan være med til russetiden, for det er akkurat dette det handler om. Her kan det være en god idé at man går sammen som klasse om å samle inn penger til den store feiringen. En av måtene å gjøre dette på er gjennom dugnad. Med dugnad gjelder det om å tjene penger i fellesskap til et felles formål – som for eksempel russ. Dugnad for russ gir muligheten for å tjene inn penger til akkurat det dere har behov for. Det er en trygg og enkel måte å gjøre det på, og dere kan tilmed øke fellesskapet i gruppen på den måten.

Dugnad for russ fungerer ved at dere kjøper inn noen spesifikke produkter fra en bedrift som driver med dugnad. Disse får dere til en veldig fordelaktig pris, og så kan dere selge disse videre med fortjeneste – enten til venner, familie og bekjente eller tilmed til helt fremmede. Hos Norskdugnad.no er de spesialister i dugnad for russ, og de kan også hjelpe dere med å få en god opplevelse og tjene inn de nødvendige pengene. De gir råd og veiledning gjennom hele prosessen for å hjelpe dere på vei, og så tilbyr de brukbare produkter av høy kvalitet til lave priser.

Vil dere tjene litt ekstra penger på deres russefeiring, så kom i gang med dugnad i dag. Besøk Norskdugnad.no og se hvordan dere kan skaffe penger til et felles formål.